CHCC Annual Convention | Los Angeles

This year’s convention theme is “California’s Voice”

The California Hispanic Chambers of Commerce celebrates its 40th Anniversary in Los Angeles, California. Each year, the CHCC Annual Statewide Convention attracts over 3,000 entrepreneurs, small business advocates, corporate representatives, community leaders and government officials. Join us as we unite as one voice, to empower the present and transform the future. California’s Voice, your voice, my voice.

VENUE

The L.A. Hotel Downtown is located in the heart of downtown Los Angeles, CA only blocks away from some of the areas hottest restaurants, shopping, and nightlife.

THE L.A. HOTEL DOWNTOWN

THE L.A. HOTEL DOWNTOWN:

333 S. Figueroa St, Los Angeles, CA 90071
213.617.1133

RESERVE YOUR ROOM!

CONVENTION SPONSORS

OFFICIAL AIRLINE

CONVENTION PARTNERS

PROGRAM

Golf Tournament

Convention Registration

Convention Registration will be open from 10AM-4PM.

3600min

Grand Ballroom Foyer

Convention Press Conference

Convention Press Conference will be from 10:30AM-11:30AM. Everyone is welcomed and encouraged to attend. For press, please contact us for proper credentials.

60min

Olympic

Expert

Chamber Luncheon

Chamber Luncheon will be from 12:00PM-2:00PM.

120min

Pacific Ballroom Salon 1

Chamber Leadership Certificate

130min

Bunker Hill

Welcome Reception

Join in on the fun for our welcome reception from 6:00PM-9:00PM. Everyone is welcome and encouraged to attend.

180min

Moody's

Hispanic Millennials Workshop

Hispanic Millennials Workshop will be from 2:00-3:15PM.

75min

Pacific Ballroom Salon 1

Convention Registration

Convention Registration will be open from 8:00AM-4PM.

480min

California Ballroom Foyer

Continental Breakfast

A complimentary continental breakfast will be available from 8:00AM-9:30AM.

90min

California Ballroom Foyer

Expert

Biz Expo

Biz Expo will be open from 8:00AM-4:00PM.

360min

Pacific Ballroom 2-3

Business Workshop 1

Business Workshop 1 will be from 9:30-10:30AM.

60min

Hollywood/Highland

International Trade Panel

International Trade Panel will be from 10:30AM-11:45AM.

75min

Pacific Ballroom 2-3

Procurement Workshop 1

Procurement Workshop 1 will be from 10:30AM-11:45AM.

75min

Hollywood/Highland

International Trade Luncheon

International Trade Luncheon will be from 12:00PM-1:45PM.

105min

California Grand Ballroom

Procurement Matchmaking

Procurment Matchmaking will be from 2:15PM-5:00PM.

165min

Olympic

Hispanic Shark Tank

Hispanic Shark Tank will be from 3:30PM-5:00PM.

90min

California Grand Ballroom 2

Hispanic Millennials Reception

Hispanic Millennials Reception will be from 6:00PM-10:00PM.

240min

Moody's

Convention Registration

Convention Registration will be open from 8:00AM-4:00PM.

480min

California Ballroom Foyer

Continental Breakfast

Continental Breakfast will be available 8:00AM-9:30AM.

90min

California Ballroom Foyer

Biz Expo

Biz Expo will be open from 8:00AM-4PM.

480min

Pacific Ballroom 2-3

Central Region Meeting

Central Region Meeting will be from 9:00AM-10AM.

60min

Olympic

Northern Region Meeting

Northern Region Meeting will be from 9:00AM-10AM.

60min

Hollywood/Highland

Inland Empire Meeting

Inland Empire Meeting will be from 9:00AM-10AM.

60min

Bunker Hill

Southern Region Meeting

Southern Region Meeting will be from 9:00AM-10:00AM.

60min

Pacific Ballroom 1

Latina Initiative Panel

Latina Initiative Panel will be from 10:30AM-11:45AM.

75min

Pacific Ballroom 2-3

Latina Initiative Luncheon

Latina Initiative Luncheon will be from 12:00PM-1:45PM

105min

California Grand Ballroom

Latina Initiative Workshop

Latina Initiative Workshop will be from 2:15PM-3:15PM.

60min

Pacific Ballroom Salon 1

Business Workshop 2

Business Workshop 2 will be from 2:15PM-3:15PM.

60min

Hollywood/Highland

Annual Membership Meeting

Annual Membership Meeting will be from 3:30PM-5:00PM.

150min

Pacific Ballroom 2-3

Chairman’s Reception

Chairman's Reception will be from 5:30-6:30PM.

60min

California Ballroom Foyer

CHCC Annual Awards Gala

CHCC Annual Awards Gala will be from 7:00PM-9:00PM.

120min

California Grand Ballroom

CHCC Annual Celebration

CHCC Annual Celebration will be from 9:00PM-11:59PM.

180min

Moody's

2018 Speakers to be Announced

PAST SPEAKERS

Key Speakers that bring the best information on topics that matter most.

RICHARD MONTANEZ
plus

RICHARD MONTANEZ

PEPSI-CO

CHEECH MARIN
plus

CHEECH MARIN

FILM

OSCAR DE LA HOYA
plus

OSCAR DE LA HOYA

Golden Boy Promotions

ARNOLD SCHWARZENEGGER
plus

ARNOLD SCHWARZENEGGER

Former Governor of California

SANDRA LOPEZ
plus

SANDRA LOPEZ

Intel Sports Group

DAISY FUENTES
plus

DAISY FUENTES

Actress

EDWARD J. OLMOS
plus

EDWARD J. OLMOS

Actor

NELY GALÁN
plus

NELY GALÁN

Actress

REGISTER

Please see which registration option best suits you.

MEMBER

$250

Conference kit

Lunch

All sessions

NON MEMBER

$300

Conference kit

Lunch

All sessions

STUDENT

$100

Conference kit

Lunch

All sessions

2018 CALIFORNIA HISPANIC CHAMBER AWARDS

The California Hispanic Chambers of Commerce Annual Chamber Awards recognizes the passion and accomplishments of Hispanic leaders who exemplify our values and community stewardship. Every year, we embark on the process of finding inspirational individuals whose work and determination help advance our Hispanic community throughout California.

50

SPEAKERS

38

SESSIONS

126

CORPORATES

965

ATTENDEES

Quality Topics

See the topics that matter most to you and your community.

Keynote Speakers

Key Speakers that bring the best information on topics that matter most.

High-Level Networking

Network with fellow entrepreneurs from all over California and the U.S.

 

Copyright 2018 CHCC 2018 Annual Convention. All rights reserved.